Selecteer een pagina

About Me

Mijn naam is Charisma Ghogli. Ik kom uit een gezin waar ik de oudste van 3 kinderen ben. Als enig meisje stond ik vaak met mijn moeder in de keuken. Daardoor kwam mijn passie voor bakken en koken naar boven. Mijn hele familie houdt eigenlijk wel van koken en bakken. Mijn moeder en oma staan altijd in de keuken, dus het keukenprinsesje in mij zat er altijd al.

Als klein meisje stond ik er altijd bij met mijn vragen en nieuwsgierigheid. Ik houd zelf van lekker eten en heb daardoor een brede kijk ontwikkelt op de wereldse keuken. Voor een culinair bordje deins ik niet terug.

How it started

Bij mij begon het zelfstandig experimenteren toen ik 8 jaar oud was. Ik maakte het liefst elke dag taarten, cupcakes, macarons en cakepops. Op gegeven moment begon ik bestaande recepten een twist te geven en mijn eigen recepten te verzinnen. Ik kan nu daardoor goed onderscheid maken tussen iets bakken en iets professioneels neerzetten.

My experiences

Binnen een mum van tijd heb ik mij kunnen specialiseren op het gebied van taarten bakken, cupcakes bakken en decoreren enz. Ik specialiseer mij op verschillende gebieden, zoals het bakken voor bruiloften, thema feestjes, kinderfeestjes en bedrijfsfeesten.  Het blijft mijn grote passie.

Get in Touch

3 + 1 =